---
---
Biep en Lú - vooral internet ontwerp - nieuws
---

Greytones 2005

01-09-2005

Na de eerste en uiterst succesvolle editie van vorig jaar, vind dit jaar de tweede editie van Greytones plaats. Ook Biep en Lú nemen weer deel.

Dit keer worden ruim 30 grafisch ontwerpers samengebracht in een virtuele gallerijflat. De flat wordt bewoond door de alterego's van de ontwerpers. Zij 'huren' ieder afzonderlijk een flatwoning en creeren een abstracte of juist superrealistische wereld.

Het totaal wordt samengebracht in een bijzonder boek, een expositie met audiovisuele elementen en een ondersteunende website. Nieuw is dat de deelnemers van vorig jaar een collegaontwerper hebben gevraagd om mee te doen. Hierdoor onstaat een gevarieerde groep van nationale en internationale ontwerpers. Biep en Lú hebben Dirkjan Brummelman uitgenodigd, werkzaam bij Dietwee ontwerpers te Utrecht.

De GreyTones expositie vindt plaats in het Klokgebouw op Strijp-S, tijdens de Dutch Design Week (15 t/m 23 oktober). In dit zelfde gebouw zullen o.a ook de Nederlandse Design Prijzen te zien zijn. De opening van de expositie en de boekpresentatie is op zaterdag 15 oktober om 16.00 uur.

Ga naar de Greytones website.

overzicht nieuws
home
---