---
---
Biep en Lú - vooral internet ontwerp - nieuws
---

Greytones 2005 expositie geopend

17-10-2005

Afgelopen zaterdag is de Greytones 2005 expositie geopend. De exposittie hoort bij het Greytones boek waarin ruim 30 grafisch ontwerpers (waaronder Biep en Lú) zich uitleven ter gelegenheid van de Dutch Design Week.

Het is weer een heel mooi en afwissellend boek geworden. Ook de expositie in het Klokgebouw op Strijp S is de moeite waard. De opening was erg gezellig en druk bezocht. Het boek is tijdens de expositie te koop voor 15 euro. Maar wacht niet te lang, want op is op!

Alle deelnemende ontwerpers nodigden dit jaar een collega ontwerper uit om mee te doen. Biep en Lú werkten daarom samen met Dirkjan Brummelman. Samen richtten zij het Genetically Enhanced Type Lab (GET-lab) op. Hierin experimenteerden ze met het software-matig manipuleren van typografie. De resultaten zijn te zien in het Greytones boek en op de expositie. Op de expositie is het o.a. mogelijk om als bezoeker zelf met behulp van geluid de vorm van letters te manipuleren. Daarnaast zijn de reslutaten ook te zien op de GET-lab website (www.biepenlu.nl/getlab). Hier kunnen ook de bronbestanden worden gedownload.

overzicht nieuws
home
---