---
---
Biep en Lú - vooral internet ontwerp - nieuws
---

Biep en Lú wordt HoverKraft identiteit & internet

12-06-2007

Biep en Lú bestaat niet meer. Vanaf nu ga ik verder onder een nieuwe naam, namelijk HoverKraft. Dit doe ik met een nieuw creatief en zakelijk partner, namelijk Dirkjan Brummelman. En vanuit een nieuwe plaats, namelijk Utrecht.

Na 9 jaar Biep en Lú had ik met name behoefte aan een nieuwe creatief partner. Nadat Bianca zich geleidelijk steeds meer uit het bedrijf had teruggetrokken was Biep en Lú in feite een eenmanszaak geworden, en dat was af en toe best eenzaam. In Dirkjan heb ik deze creatief partner gevonden, en ik verwacht dat we samen in staat zijn ons werk op een hoger plan te brengen.

We hebben inmiddels onze intrek genomen in een mooie nieuwe studio in Utrecht, van waaruit we de wereld gaan veroveren met nieuwe ontwerpen.

Wat betekent dit voor bestaande klanten van Biep en Lú? Niets, omdat je opdracht bij Lútsen nog steeds in dezelfde vertrouwde handen is. En veel, omdat er met de komst van Dirkjan een hoop extra ontwerp-kennis voor het uitvoeren van je opdracht aanwezig is. En omdat er met nieuwe energie door Dirkjan en Lútsen naar je opdracht wordt gekeken.

Meer weten over HoverKraft, Dirkjan of onze nieuwe studio? Kijk op www.hoverkraft.nl.
Of bel 030 2144340 voor een vrijblijvende afspraak en hernieuwde kennismaking.

(P.S: Hoewel Biep en Lú als bedrijf dus verdwijnt, blijven Bianca en Lútsen privé gewoon gelukkig getrouwd!)

overzicht nieuws
home
---